ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE - UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Öğrencierimizin dikkatine:

* 06.04.2020 tarihinden itibaren derslerimiz Uzaktan Eğitim Yöntemiyle yürütülecektir. Dersler canlı olarak  saatinde yapılacak ve öğrencilerimizin istedikleri an izlemeleri için kaydedilecektir.

* Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından verilecek olan toplam derslerin (85 saat)  %85' ini canlı olarak ve ya arşivden izlemeleri gerekmektedir.

* Girilen her dersin başından sonuna kadar tamamının izlenmesi gerekmektedir. Canlı veya arşiv girilen dersin tamamı izlenmiş olması halinde o hafta için devam şartı sağlanmış kabul edilecektir.

* Kısa süreli giriş çıkışlar devamdan sayılmayacaktır.

* Öğrencilerin devam şartını sağlamak için yukarıda sayılan hususlara özen göstermesi önemle rica olunur.

https://clms.erciyes.edu.tr/Account/LoginBefore  linkinden sisteme giriş yapılacaktır.

* Giriş için Kullanıcı Adı : Öğrenci İşleri Daire Başkanlı tarafından verilen Öğrenci Numaralarınızdır.

* Giriş için Şifreniz : T.C. Kimlik numaralarınızın ilk 6 hanesidir.

* Sisteme girişler açıldıktan sonra öğrenciler almış oldukları derslerin gün ve saatini (ders programını) sistem üzerinden görebileceklerdir.

* Dersler Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 5'er saat olmak üzere yapılacak olup başlangıç ve bitiş saatleri  (normal öğretim ve ya II. öğretim farketmeksizin)  aşağıdaki gibidir:

1.Ders : 9.00 - 9.40

2.Ders : 10.00 - 10.40

3.Ders : 11.00 - 11.40

4.Ders : 13.00 - 13.40

5.Ders : 14.00 - 14.40

* Sınav tarihleriyle ve not oranlarıyla ilgili bilgilendirme ayrıca yapılacaktır.

Sisteme girmek için izlenmesi gereken aşamalar aşağıdaki görsellerde de belirtilmiştir.